Skip Navigation Links

     Articulare Mediana - Velux

GZL - Calitate Economica

Ferestrele de mansarda tip GZL includ toate calitaţile produselor VELUX, printre care se remarca acţionarea mediana extrem de confortabila pentru utilizator.

Un avantaj major al acţionarii mediane il reprezinta posibilitatea plasarii de mobilier chiar sub fereastra inclinata, fara a bloca deschiderea acesteia.

Cerceveaua poate fi rotita cu aproape 180o, asigurand astfel o poziţie accesibila spalarii geamului din interiorul incaperii.

Fereastra de mansarda tip GZL prezinta o fanta de ventilare in partea superioara a cercevelei. Aceasta asigura o circulaţie a aerului proaspat de 10-18 m3 aer/ora, in funcţie de dimensiunile ferestrei.

Fereastra de mansarda GZL se poate fixa in doua poziţii, una pentru curaţare şi alta pentru aerisire. Acest sistem de fixare poate servi şi ca sistem de siguranţa impotriva accesului copiilor.

Componentele din lemn ale ferestrei sunt produse din pin nordic, stratificat, tratat cu un strat de la protector.

Geamul, tip "54", izolator de energie, prezinta strat dublu de sticla flotata, cu gaz inert in interior: Ugeam=1,2W/m2K (Ufereastra=1,5W/m2K).

GZL se poate instala pe acoperişuri cu o panta cuprinsa intre 15 - 90 grade.GGL - Mai mult decat Calitate

Cea mai populara din gama VELUX, fereastra de mansarda tip GGL a fost inventata in 1968. De atunci şi pana astazi, fereastra GGL a fost permanent imbunataţita, pastrand insa modelul clapetei de ventilare integrate in manerul de acţionare.

Un avantaj major pentru manevrarea mediana a ferestrei il reprezinta posibilitatea plasarii de mobilier sub fereastra, fara a afecta in nici un fel deschiderea acesteia.

Cerceveaua ferestrei se roteşte cu aproape 180o, permiţand curaţarea geamului exterior direct din incapere.

Clapeta de ventilare asigura aerisirea camerei cu fereastra inchisa şi o circulaţie a aerului de 14-28 m3 aer/ora, in funcţie de dimensiunile ferestrei. Filtrul de aer incorporat opreşte patrunderea prafului şi a insectelor in incapere.

Fereastra de mansarda tip GGL poate fi fixata in doua poziţii de deschidere, una de curaţare şi alta de ventilare. Aceasta fixare poate servi şi ca sistem de siguranţa impotriva accesului copiilor pe acoperiş.

Ferestrele GGL sunt produse din lemn de pin nordic, tratat cu doua straturi de lac.

Fereastra este prevazuta cu doua tipuri de geam:
model –59, geam dublu din sticla flotata intarita (Ugeam=1,2 W/m2k şi Ufereastra=1,5 W/m2k, protecţie acustica 32 dB), şi model –73, geam dublu din sticla flotata intarita laminat in interior (Ugeam=1,2 W/m2k şi Ufereastra=1,5 W/m2k, protecţie acustica 35 dB).


GGL se poate instala pe acoperişuri cu o panta cuprinsa intre 15 - 90 grade.


GGL Integra - Confortul la Indemana Dvs.

GGL INTEGRA reprezinta varianta electrica a ferestrei de mansarda modelul GGL, este fereastra inteligenta din sistemul io-homecontrol®, ideala pentru instalarea la inalţime sau pentru obţinerea unui maxim de confort. Pentru o curaţare uşoara din interior, poate fi acţionata şi manual precum modelul GGL. Pachetul ferestrei este dotat cu sistemul complet de acţionare, fiind necesara doar conectarea la sursa de electricitate.

INTEGRA este un sistem complet, intr-o singura cutie, uşor de instalat şi de folosit. Include fereastra model GGL şi kitul de operare electrica pe frecvenţe radio (motor electric, unitate de comanda, telecomanda, senzor de ploaie, conexiuni pentru rulouri şi rolete electrice). Pentru mai mult confort şi siguranţa, modelul INTEGRA are un senzor de ploaie care acţioneaza inchiderea ferestrei la primii stropi de ploaie.

Fereastra GGL NTEGRA este realizata din lemn de pin dublu stratificat, imbinat pe contrafibra, conferindu-i lemnului rezistenţa. De asemenea, lemnul este protejat la suprafaţa cu trei straturi de lac pe baza de apa pentru rezistenţa la umezeala, aspect uniform şi intreţinere uşoara.

Fereastra GGL INTEGRA este prevazuta cu geam model –73, geam dublu de sticla float laminata şi sticla intarita cu strat termoizolant şi suprafaţa exterioara tratata. (Ugeam=1,2 W/m2k şi Ufereastra=1,5 W/m2k, protecţie acustica 35 dB).

GGL INTEGRA se poate instala pe acoperişuri cu panta cuprinsa intre 15 - 90 grade.


GGU - Ideala pentru Spatii Umede

Fereastra de mansarda GGU are o suprafaţa alba deosebita realizata din poliuretan. Deşi se potriveşte oricarui tip de incapere, ea este recomandata mai ales pentru bucatarii şi bai.

La toate calitaţile ferestrelor de mansarda VELUX, pentru tipul GGU se mai adauga şi beneficiile suprafeţelor impermeabile.

Cerceveaua ferestrei poate fi rotita cu aproape 180o şi fixata in cele doua poziţii de curaţare şi ventilare.

Clapeta de ventilaţie asigura aerisirea camerei, chiar şi atunci cand fereastra e inchisa, şi circulaţia a 14-28 m3 aer/ora, in funcţie de marimea ferestrei. Filtrul de aer integrat ţine la distanţa praful şi insectele.

Suprafaţa impermeabila din poliuretan a ferestrelor GGU este foarte uşor de intreţinut. Materia de baza şi pentru aceasta fereastra este lemnul de pin nordic, stratificat, insa nu e vizibil la exterior.

Fereastra este prevazuta cu doua tipuri de geam:
model –59, geam dublu din sticla flotata intarita (Ugeam=1,2 W/m2k şi Ufereastra=1,5 W/m2k, protecţie acustica 32 dB), şi model –73, geam dublu din sticla flotata intarita laminat in interior (Ugeam=1,2 W/m2k şi Ufereastra=1,5 W/m2k, protecţie acustica 35 dB).

GGU se poate instala pe acoperişuri cu o panta cuprinsa intre 15 - 90 grade.


GGU Integra - Confortul la Indemana Dvs. - Umiditate Ridicata

Modelul de fereastra GGU INTEGRA este varianta acţionata manual a ferestrei de mansarda GGU. Pachetul conţine toate componentele necesare instalarii, necesitand doar conectarea la o sursa electrica.

GGU INTEGRA este alegerea ideala pentru ferestrele de mansarda plasate la mare inalţime sau pentru situaţii in care se doreşte obţinerea de maxim confort in utilizare.

Ferestrele de mansarda GGU INTEGRA sunt prevazute cu o suprafaţa alba din poliuretan (EVERfinish®). Materialul folosit in interior este tot lemnul de pin nordic stratificat.

Prezinta caracteristici comune cu ferestrele de mansarda model GGL INTEGRA sau GGU.

Copyright © 2008 Rza Expert Construct, Toate drepturile rezervate. Skip Navigation Links