Skip Navigation Links

     Porti de garaj

PENTRU FATADE CU STIL

Disponibile intr-o larga gama tipodimensionala, portile de garaj LindabDoorline sunt etanse, sigure si de calitate superioara. Componente portilor de garaj Lindab sunt facute sa reziste capriciilor vremii pe o perioada indelungata. Sistemele de rulare sunt robuste si au o functionare silentioasa, iar panourile rezista bine la intemperii si necesita minimul de ingrijire, avand nevoie doar sa fie spalate din cand in cand. In plus, poarta de garaj de la Lindab imbunatateste ansamblul arhitectural al casei tale, te ajuta sa securizezi ansamblul de locuit si-ti face viata mai comoda si mai usoara.

Avantaje

Portile de garaj Lindab Doorline sunt confectionate din panouri tip sandwich cu grosime de 46mm ce ofera un grad sporit de termoizolare, nu absorb umezeala si-ti protejeaza incinta impotriva prafului si musafirilor nedoriti. Fetele exterioare sunt confectionate din otel rezistent intr-o bogata gama coloristica. Produsele noastre respecta cele mai noi norme europene in domeniu (EN 12453 si EN 13241-1) si sunt marcate CE.

PE MASURA CASEI TALE

Portile de garaj Lindab Doorline se confectioneaza la comanda, in functie de dimensiunile golului pe care urmeaza sa fie montate. Daca ai nevoie de o poarta de garaj care sa se protriveasca proiectului tau, nu de un proiect care sa se potriveasca portii achizitionate - Lindab Doorline este solutia. Cu deschideri intre 1000 - 5600mm si inaltimi intre 1800 – 3000mm, portile noastre iti vor rezolva problema.

SIGURANTA

Siguranta in exploatare a portilor de garaj Lindab Doorline este prioritatea noastra. Portile noastre sunt prevazute cu protectie in cazul ruperii arcurilor si cablului iar in cazul actionarii electrice poarta este prevazuta cu oprire de siguranta la intalnirea obstacolelor. Adauga la acestea si sistemul de prevenire a prinderii degetelor intre panouri "Finger Protection", patentat de Lindab si ai siguranta garantata.

CELE MAI REZISTENTE PANOURI DE PE PIATA

De-a lungul perioadei de utilizare o poarta de garaj e supusa la nenumarate solicitari mecanice; de aceea panourile pentru portile noastre sunt fabricate avand rezistenta ca prioritate. Miezul de polistiren extrudat de 46mm este imbracat in tabla de otel pe ambele fete si rigidizat suplimentar cu benzi de otel pentru ca panourile sa reziste cu succes atat la presiunea vantului, cat si la loviri accidentale.

USOR DE MONTAT

Portile de garaj Lindab Doorline sunt usor de montat. In pachet vei gasi kit-ul complet ce include toate componentele necesare asamblarii si montajului portii precum si instructiunile detaliate de instalare.

Culori

POLIESTER – PE

Poliesterul este varianta de acoperire cea mai frecvent utilizata, oferind culori stralucitoare si o mare durata de viata. Adaugati la acestea pretul atractiv si veti descoperi o solutie de acoperire excelenta.

Protectie de baza: zincare la cald.
Set-up:
- strat culoare – partea superioara: 25 µm polyester
- strat primer: 6-8 µm pe ambele parti
- strat pasivizare: 6-8 µm pe ambele parti
- protectie – partea inferioara: 10 µm lac epoxy
Stralucire: 30 +/- 5

CULORI PE STRUCTURA DE LEMN

Varianta standard pentru portile de garaj Lindab inseamna panouri din otel cu riflaj de lemn cu protectie finala PE. Ai la dispozitie trei culori pentru a alege varianta potrivita casei tale. Profilele de inchidere sus-jos se livreaza la culoarea panoului.CULORI PE STRUCTURA STUCCO

Pentru mai multa expresivitate, poti alege panouri intr-una din cele 9 culori, disponibile in varianta otel stucco.Portile de garaj Lindab Doorline pot fi deasemenea vopsite in majoritatea culorilor NCS/RAL. Ia legatura cu cel mai apropiat distribuitor Lindab pentru a afla termenele si conditiile de livrare.

Atentie! Culorile pe care le vezi pe ecran pot diferi de nuanta reala. Iti recomandam sa consulti mostre de la Lindab inainte de a lua decizia finala asupra culorii comandate.

Accesorii

Accesoriile portii de garaj Lindab Doorline iti fac viata mai usoara!

ACTIONARE ELECTRICA

Daca afara ploua, e frig sau intuneric, deschiderea portii de garaj poate deveni o corvoada. Daca poarta de garaj este actionata electric, totul se reduce la o apasare de buton.

TELECOMENZI

Telecomanda iti faciliteaza accesul in garaj, fara sa cobori din masina. Actioneaza deschiderea portii si aprinde lumina de veghe. In plus, poate fi programata sa deschida si o alta poarta cum ar fi cea de la intrarea in curte.

FERESTRE

Daca vrei lumina naturala in garajul tau, poarta de garaj Lindab Doorline poate fi dotata cu ferestre incastrate in panourile termoizolante.

Suplimentar, portile de garaj Lindab Doorline pot fi prevazute cu:

• maner interior-exterior
• zavor de siguranta cu sau fara yala
• grila de ventilatie
• deblocare de siguranta pentru usile actionate electric (in cazul intreruperii curentului)
• telecomenzi
• fotocelule

Copyright © 2008 Rza Expert Construct, Toate drepturile rezervate. Skip Navigation Links