Skip Navigation Links

     Sisteme de acoperis - Linia Metalica - Prestige Compact

Prestige Compact este un sistem de acoperis in intregime cuprat. Dimensiunile mari ale placilor (100 x 34 cm) sunt scoase in evidenta de elementul de legatura din cupru. Efectul estetic propus este acela tipic invelitorilor metalice prezente deasupra edificiilor istorice importante. Prin jocul elementelor de legatura, cu Prestige Compact este posibila obtinerea unor desene diferite, in functie de exigentele proiectului. Prestige Compact este un produs ideal pentru proiectele creative. Are in componenta opt straturi din materiale diferite, si o grosime de 5 mm.Caracteristici tehnice

Tegole per mp (buc) - 6.9
Suprafata utila per palet (mp) - 97.44
Pachete per palet (buc) - 48
Culoare ambalaj - Galben
Tip bitum - Tia-Juana oxidat + HP
Dimensiuni (cm) - 100 x 34
Suprafata expusa (cm) - 14.5
Greutate (kg/mp) - 17

Cum poate sa-ti arate acoperisul cu invelitoare Tegola? incearca combinatiile ideale intre modele si culorile din gama Tegola folosind paletarul interactiv.

Atentie: culorile vizualizate pe ecran pot fi diferite de nuanta reala. Recomandam consulatarea mostrelor de culoare de la Tegola inainte de a lua decizia finala asupra culorii comandate.

Cum se poate asorta acoperisul cu tencuiala exterioara a casei? Poti vedea incercind combinatiile intre invelitoarea aleasa si nuantele cromatice de tencuiala decorative Tegotherm, marca Tegola.

Atentie: culorile vizualizate pe ecran reprezinta culorile de baza din gama Tegotherm. Recomandam consultarea celor 200 de culori Tegotherm inainte de a lua decizia finala asupra culorii comandate.

Copyright © 2008 Rza Expert Construct, Toate drepturile rezervate. Skip Navigation Links