Skip Navigation Links

     Sisteme de acoperis - Linia Metalica - Prestige Elite

Rezultat al unei avansate activitati de cercetare si dezvoltare facute de Tegola Canadese este Prestige Elite, o tegola taiata cu jet de apa. Prestige Elite are 8 straturi in compozitie, si o grosime de 5 mm. Cuprul este utilizat chiar si pentru invelirea partii inferioare a placii. Sistemul de acoperis Tegola Prestige Elite pune intr-o valoare inegalabila orice cladire.Caracteristici tehnice

Tegole per mp (buc) - 3.45
Suprafata utila per palet (mp) - 194.88
Pachete per palet (buc) - 48
Culoare ambalaj - Galben
Tip bitum - Tia-Juana oxidat + HP
Dimensiuni (cm) - 100 x 34
Suprafata expusa (cm) - 29
Greutate (kg/mp) - 8.5

Cum poate sa-ti arate acoperisul cu invelitoare Tegola? incearca combinatiile ideale intre modele si culorile din gama Tegola folosind paletarul interactiv.

Atentie: culorile vizualizate pe ecran pot fi diferite de nuanta reala. Recomandam consulatarea mostrelor de culoare de la Tegola inainte de a lua decizia finala asupra culorii comandate.

Cum se poate asorta acoperisul cu tencuiala exterioara a casei? Poti vedea incercind combinatiile intre invelitoarea aleasa si nuantele cromatice de tencuiala decorative Tegotherm, marca Tegola.

Atentie: culorile vizualizate pe ecran reprezinta culorile de baza din gama Tegotherm. Recomandam consultarea celor 200 de culori Tegotherm inainte de a lua decizia finala asupra culorii comandate.

Copyright © 2008 Rza Expert Construct, Toate drepturile rezervate. Skip Navigation Links