Skip Navigation Links

     Sisteme de acoperis - Linia Metalica - Prestige Traditional

Prestige Traditional asigura o deosebita flexibilitate la montaj, adaptandu-se cu mare usurinta exigentelor celor mai diverse proiecte. Forma rotunjita permite acoperirea cu usurinta a acoperisurilor cu suprafete curbe, conice, sau cu forme neregulate. Prestige Traditional are in compunere cinci straturi de materiale diferite, si are o grosime de 3,3 mm.Caracteristici tehnice

Tegole per mp (buc) - 6.9
Suprafata utila per palet (mp) - 158.6
Pachete per palet (buc) - 52
Culoare ambalaj - Galben
Tip bitum - Tia-Juana oxidat + HP
Dimensiuni (cm) - 100 x 34
Suprafata expusa (cm) - 14.5
Greutate (kg/mp) - 11

Cum poate sa-ti arate acoperisul cu invelitoare Tegola? incearca combinatiile ideale intre modele si culorile din gama Tegola folosind paletarul interactiv.

Atentie: culorile vizualizate pe ecran pot fi diferite de nuanta reala. Recomandam consulatarea mostrelor de culoare de la Tegola inainte de a lua decizia finala asupra culorii comandate.

Cum se poate asorta acoperisul cu tencuiala exterioara a casei? Poti vedea incercind combinatiile intre invelitoarea aleasa si nuantele cromatice de tencuiala decorative Tegotherm, marca Tegola.

Atentie: culorile vizualizate pe ecran reprezinta culorile de baza din gama Tegotherm. Recomandam consultarea celor 200 de culori Tegotherm inainte de a lua decizia finala asupra culorii comandate.

Copyright © 2008 Rza Expert Construct, Toate drepturile rezervate. Skip Navigation Links