Skip Navigation Links

     Rulouri si Accesorii - Velux

Rulouri Siesta pentru odihna

Rulourile siesta pentru odihna sunt opţiunea ideala pentru dormitoare, intrucat impiedica patrunderea luminii. Exteriorul are o suprafaţa reflectorizanta, care pastreaza vara racoarea in incapere şi iarna caldura. Exista in varianta manuala sau electrica.


Rulouri Perdea

Ofera posibilitatea de a regla cantitatea de lumina şi adauga culoare casei. Sunt disponibile intr-o gama variata de culori şi sisteme de rulare: cu carlige de prindere ce fixeaza ruloul in trei poziţii diferite sau pe şine laterale, fixandu-se in orice poziţie. Rulourile perdea glisante exista in varianta manuala sau electrica.


Jaluzele interioare

Regleaza atat unghiul de patrundere cat şi cantitatea de lumina, dupa preferinţa. Sunt ideale pentru incaperi cu umiditate ridicata. Exista in varianta manuala sau electrica.Rulouri exterioare

Acţioneaza ca un scut impotriva caldurii solare. Materialul rezistent la intemperii permite totuşi patrunderea unei lumini difuze, placute, in incapere. Ruloul exterior este uşor de instalat şi de manevrat din interior. Exista in varianta manuala sau electrica.


Plasa impotriva insectelor

Daca sunteţi deranjat de insecte, plasa VELUX contra insectelor reprezinta soluţia ideala. Deoarece se monteaza pe conturul finisajului interior, fereastra poate fi deschisa normal, pentru aerisire. Pentru montarea pe ferestre instalate in combinaţie sau pentru finisaj interior modificat, solicitaţi informaţii.


Rolete exterioare

Protejeaza fereastra impotriva acţiunilor exterioare şi reduc substanţial zgomotul strazii. Permit deschiderea ferestrei chiar daca sunt rulate. Sunt operate electric, dar exista şi in varianta manuala.Dispozitive de comanda si control

Tije telescopice şi adaptoare pentru operarea rulourilor interioare şi exterioare.

Copyright © 2008 Rza Expert Construct, Toate drepturile rezervate. Skip Navigation Links